Da li je svejedno ko vas leči?

Da li je svejedno ko vas leči?

 

Da li biste pitanje vašeg zdravlja prepustili u ruke bilo kome? Koliko vam je važno da se vašim problemom bave vrhunski stručnjaci iz te oblasti? Svesni smo da je pitanje zdravlja jedno od najvažnijih pitanja za svakog čoveka. Iz tog razloga Artro Sport Medic koristi najsavremeniju tehnologiju i najnovija dostignuća u oblasti preventive, internističke dijagnostike i lečenja. Pored toga okupili smo najbolje stručnjake svojih oblasti medicine, kako bi vam ponudili vrhunsku zdravstenu zaštitu. Upravo ovo je najveća prednost naše ordinacije. Naši najeminentniji stručnjaci iz različitih oblasti medicine odgovorno pristupaju svakom individualnom problemu pronalazeći optimalno rešenje za svakog našeg pacijenta.

 

da-li-je-svejedno-ko-vas-leci-1

 

Specijalisti sportske medicine, interne medicine, reumatologije, ortopedije, dečje ortopedije, regenerativne medicine (PRP, Cellular Matrix), fizikalne medicine i rehabilitacije, terapije bolnih stanja, kardiologije, neurologije, endokrinologije, imunologije i alergologije, dermatologije, hematologije, radiologije, stručnjaci za stopala kao i vrhunski nutricionisti spremni su da učine sve što je potrebno da povratite i sačuvate vaše zdravlje.

 

Primeri dobre prakse

Dobar lekar treba da se pobrine da njegovi pacijenti urade sve preporučene skrining testove, da odgovori na sva njihova pitanja i da pacijenti po izlasku iz ordinacije imaju jasan plan daljeg delovanja. Iskustvo vašeg lekara je veoma važno i korisno, omogućavajući mu da primeti vrlo suptilne simptome u ranom procesu bolesti, ili da odredi pravi tretman kada vaše stanje ne potpada i ne reaguje na uobičajene tretmane. A za mnoge medicinske tretmane – posebno one visoko tehničke – postoji direktna korelacija između iskustva lekara i krajnjeg ishoda lečenja.

Što više iskustva lekar ima, to više stručnosti stiče – što znači bolju negu za vas. Upravo iz toga razloga Artro Sport Medic je okupio ekipu naših najeminentnijih stručnjaka u svojim oblastima ekspertize, koji imaju bogato međunarodno kliničko iskustvo.

 

Individualni pristup je veoma važan

Naši lekari znaju kako da nastupe kako bi pacijent osetio da se o njemu zaista brine, da su njegove brige opravdane i da su njegovi problemi saslušani i uzeti u razmatranje. Pacijentima je, pored toga koliko iskustvo lekar ima, podjednako važno i to da li je njihovom lekaru zaista stalo do njih. Artro Sport Medic vam pruža upravo to, vrhunsku stručnost, ali i apsolutnu posvećenost svakom pacijentu.

 

da-li-je-svejedno-ko-vas-leci-2

 

Ono što možete očekivati od našeg medicinskog tima je da:

  • Poštuju pacijente, zdrave ili bolesne, bez obzira na to ko su
  • Budu podrška pacijentima i njihovim bližnjima kada god su potrebni
  • Proaktivno učestvuju u pormovisanju zdravlja kao i lečnju bolesti naših pacijenata
  • Uvek budu ljubazni u komunikaciji sa pacijentima i pažljivo ih saslušaju
  • Daju nepristrasan savet i puste pacijente da aktivno učestvuju u svim odlukama koje se odnose na njihovo zdravlje i zdravstvenu zaštitu, pažljivo procene svaku situaciju i pomognu u donošenju najbolje odluke za pacijenta
  • Sarađuju sa ostalim članovima zdravstvenog tima

 

Artro Sport Medic čini tim iskusnih i priznatih profesionalaca koji svoje znanje stavljaju u slubu vašeg zdravlja. Ne postoji jedinstveni pristup za sve pacijente. Pružamo individualan i holistički pristup svakom pacijentu, što omogućava brzu i preciznu dijagnostiku, a samim tim i blagovremeno započinjanje lečenja. Naš tim priznatih specijalista iz različitih oblasti medicine daje nam prednost i mogućnost pružanja sveobuhvatne usluge našim pacijentima.

 

Ne morate da nam verujete na reč. Zakažite pregled ili besplatne konsultacije sa lekarom opšte prakse i u sve navedeno se uverite lično!

 

Leave a Reply

Naša ordinacija Vam nudi besplatne konsultacije sa lekarom opšte prakse
dr Suzanom Jandrić, svakog radnog dana u terminu od 12h do 14h

Telefon za konsultacije 060 67 57 773

Zakažite pregled

    Galerija