O nama

ARTRO SPORT MEDIC karakteriše vrhunski koncept lečenja koji sprovode naši najeminentniji stručnjaci sa bogatim međunarodnim kliničkim iskustvom. Naš tim čine specijalisti sportske medicine, interne medicine, reumatologije, ortopedije, dečje ortopedije, regenerativne medicine (PRP, Cellular Matrix), fizikalne medicine i rehabilitacije, terapije bolnih stanja, kardiologije, neurologije, endokrinologije, imunologije i alergologije, dermatologije, hematologije, radiologije, stručnjaci za stopala kao i vrhunski nutricionisti.

Nalazimo se u najelitnijem delu Dedinja, na 100m od ulaza u Beli dvor. ARTRO SPORT MEDIC Vam omogućava da pravovremeno, bez čekanja i bez gužve dobijete najbolju moguću zdravstvenu negu u izuzetno prijatnom ambijentu. Radimo isključivo po sistemu zakazivanja, strogo poštujući mere zaštite od COVID-19.

Iz tog razloga nudimo i online konsultacije sa našim lekarima.

Srećni smo što svi zajedno radimo kao tim, obezbeđujući personalni i holistički pristup svakom pacijentu, što nam omogućava da postignemo brzu dijagnostiku i pravovremeno započnemo lečenje. Primenjujemo najsavremeniju tehnologiju i najnovija dostignuća u oblasti preventive, internističke dijagnostike i lečenja. Pružamo kvalitet, stručnost, znanje i posvećenost svakom pacijentu.

Fizička aktivnost i zdrave navike su put ka boljem kvalitetu života i zbog toga aktivno radimo na širenju naše poruke:
#izaberipokret.

Naša ordinacija Vam nudi besplatne konsultacije sa lekarom opšte prakse
dr Suzanom Jandrić, svakog radnog dana u terminu od 12h do 14h

Telefon za konsultacije 060 67 57 773

Zakažite pregled

    Galerija