Politika Privatnosti

Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo.

Na našem sajtu koristimo kolačiće radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva i statistike posećenosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta prihvatate njihovu upotrebu.

Opšte odredbe. Vlasnik i korisnik internet stranice www.artrosport.rs (u daljem tekstu: „Stranica“ ili „Sajt“) je specijalistička lekarska ordinacija Dušan Jandrić PR ARTRO SPORT MEDIC Beograd (u daljem tekstu: „Artro Sport Medic“).

Sadržaj sajta. Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, Artro Sport Medic ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Ordinacija Artro Sport Medic može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Politika privatnosti podataka. Privatnost posetilaca sajta je od velike važnosti za ordinaciju Artro Sport Medic i ovom Politikom privatnosti želimo da Vas u potpunosti upoznamo o tome kako se postupa s vašim ličnim podacima i na koji način se oni štite. Na ovoj internet stranici prikupljamo mali broj vaših podataka uz Vašu izričitu saglasnost, koju možete povući u svakom trenutku, nakon čega će vaši podaci biti izbrisani u roku od 30 dana. Vaši podaci će biti dostupni zaposlenima u ordinaciju Artro Sport Medic koji su svi zakonski i ugovorno obavezani da poštuju tajnost ličnih podataka. Ordinacija Artro Sport Medic prikuplja sledeće podatke svojih saradnika koje oni slobodno dostavljaju: ime, prezime, kontakt podatke, i druge srodne informacije. Ordinacija Artro Sport Medic prikuplja podatke posetilaca sajta koji se odnose na IP adresu, podatke o pretraživaču i domenu.

Prikupljanje podataka. Ukoliko koristite ovu platformu prihvatate da se Vaši podaci koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.  Ordinacija Artro Sport Medic će koristiti lične podatke samo na način koji je u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju ste Vi kao naš korisnik dali saglasnost, odnosno u skladu sa Ustavom Republike Srbije, važećim zakonima o zaštiti podataka o ličnosti i drugim propisima. Ažuriranje i menjanje Vaših podataka Ukoliko želite da tražite pristup ličnim podacima, njihovu ispravku, dopunu ili brisanje, možete nas kontaktirati na e-mail adresu ordinacija@artrosport.rs.

Korišćenje podataka. Ordinacija Artro Sport Medic će koristiti podatke u cilju obaveštavanja o našim aktivnostima i kampanjama kroz našu internet stranicu kao i kroz formate redovnih newslettera. Vi kao član ili posetilac sajta ćete u ovom slučaju imati mogućnost da se ispišete sa mailing liste ukoliko više ne želite da primate poruke.

Zakazivanje pregleda. Prilikom prijavljivanja za zakazivanje pregleda putem kontakt forme na zvaničnom web sajtu www.artrosport.rs, potrebno je da nam ostavite svoju lične podatke, kako bi mogli da Vas kontaktiramo. Sve informacije koje budu ostavljene biće korišćene isključivo u svrhu obaveštenja pacijenta o informacijama vezanim za zakazivanje pregleda.

Otkrivanje podataka. Ukoliko u nekom trenutku budemo u obavezi da otkrijemo sakupljene podatke trećoj strani, na osnovu sudske odluke i u skladu sa zakonom, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni, osim ukoliko nalog suda ne sadrži oznaku tajnosti odnosno zabranu obaveštenja korisnika. Ordinacija Artro Sport Medic se obavezuje da Vaše podatke prikupljene kroz internet formulare i e-mail komunikaciju, FB Pixel, Google analitiku neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti
objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni. Ordinacija Artro Sport Medic može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima (npr. broj posetilaca naše stranice), ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi pojedinci bili određeni ili odredivi.
Kolačići (Cookies). Na našoj web stranici koristimo kolačiće (Cookies). To su male jedinice podataka koje vaš pretraživač skladišti na hard drajvu vašeg kompjutera, a koje su potrebne za upotrebu našeg sajta. Upotrebljavamo kolačiće da bismo bolje razumeli kako se naš sajt koristi i da bismo omogućili lakši pregled sajta. Kolačići nam pomažu da odredimo, na primer, da li je stranica na našem sajtu već posećena. Kolačići takođe mogu da nam ukažu da li ste već posećivali naš sajt ili ste prvi put pristupili. Kolačići koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa hard drajva vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili vas upozori pre nego što se kolačić uskladišti.

Google Analytics. Ovaj website koristi Google Analytics, internet analitički servis kompanije Google Inc. (“Google”). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekst fajlove koji se nalaze na računaru i pomažu u analizi upotrebe sajta od strane korisnika. Google koristi ove informacije za analizu sajta i njegove upotrebe, sastavljanje izveštaja operaterima o aktivnostima na sajtu i za obezbeđivanje svih drugih usluga koje su u vezi sa aktivnostima na sajtu i korišćenjem interneta. Google ne povezuje IP adresu koju vaš internet pretraživač prenosi Google Analytics servisu sa bilo kojim podacima koje Google skladišti. Možete odbiti upotrebu kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na svom pretraživaču. Google Analytics takođe koristimo za analizu podataka iz AdWordsa ili bilo kojih kolačića iz “DoubleClicka” u statističke svrhe. Ako to ne želite, možete deaktivirati ovu opciju uz pomoć aplikacije Ad Preferences Manager.

Kako mi koristimo kolačiće? Ordinacija Artro Sport Medic koristi kolačiće s primarnim ciljem da vama omogući bolje korisničko iskustvo na našem veb sajtu. Kolačići koje koristimo služe za:

 • normalno funkcionisanje sajta
 • pamćenje vaših podešavanja za vreme i između poseta
 • poboljšanje brzine sajta
 • deljenje strana na društvenim mrežama
 • unapređenje korisničkog iskustva na našem sajtu
 • fikasniji marketing

Kolačići koje koristimo ne služe za:

 • sakupljanje ličnih i osetljivih podataka (bez vaše dozvole)
 • prosleđivanje podataka reklamnim mrežama
 • prosleđivanje ličnih podataka trećim licima

Kolačići trećih lica. Ovaj sajt koristi analitiku koju pruža treća strana i služi nam za praćenje i merenje korišćenje sajta, a sve u cilju kreiranja sadržaja koji se sviđa našim čitaocima. Ovi kolačići sakupljaju informacije kao što su dužina zadržavanja na sajtu ili na određenim stranama i pomažu nam da shvatimo na koji način možemo da unapredimo sajt. Koristimo i dugmiće i plugin-ove društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, koji omogućavaju lajkovanje i deljenje naših sadržaja na društvenim mrežama. Da bi ove funkcije bile moguće, društvene mreže postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti. Takođe, koristimo plugin-ove koji omogućavaju integraciju s drugim sajtovima ili prikazivanje sadržaja drugih sajtova na našim stranicama (kao što je ugrađivanje YouTube videa). Da bi ove funkcije bile moguće, sajtovi postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.

Newsletter. Prilikom prijavljivanja za naše Newsletter, potrebno je da nam ostavite svoju email adresu, koju ćemo čuvati i koju nećemo ustupati ili prodavati trećim stranama. U svakom trenutku možete da se odjavite sa Newsletter-a – tada će vaša email adresa biti izbrisana iz naše baze.

Linkovi ka trećim Internet stranama. Ordinacija Artro Sport Medic može davati linkove ka trećim Internet stranicama, kao što ove Internet stranice mogu linkovati našu stranicu. Ostale internet stranice funkcionišu prema svojim uslovima korišćenja i politikama privatnosti. Ordinacija Artro Sport Medic nema kontrolu nad takvim internet stranicama, ne poseduje podatke koji se tamo nalaze, ne garantuje i nije odgovorna za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvod ili drugi materijal koji je dostupan na takvoj stranici.

Društvene mreže. Ordinacija Artro Sport Medic koristi društvene mreže kako bi unapredila svoju misiju. Ove aplikacije zahtevaju korišćenje usluga trećih strana. Na primer, Facebook nalogom Ordinacija Artro Sport Medic upravlja Facebook i ovom nalogu imaju pristup Facebook korisnici koji su već prihvatili Facebook Politiku Privatnosti. Našom Facebook stranom upravljaju zaposleni u Ordinacija Artro Sport Medic koji su za to zaduženi. Ordinacija Artro Sport Medic ne čuva podatke svojih pratilaca niti obrađuje podatke izvan Facebook-
a. Pored Facebook-a, ostale društvene mreže koje koristimo su Instagram, Tviter i LinkedIn.

Deca. Ordinacija Artro Sport Medic ne traži ličnu identifikaciju dece. Korisnici koji su ispod 14 godina starosti ne bi trebalo da ostavljaju bilo kakve lične podatke na stranici.

Bezbednost podataka. Ordinacija Artro Sport Medic čini sve što je u njenoj mogućnosti da podatke koje koristi i obrađuje čuva u bezbednim uslovima tako što se nalaze skladišteni u računarskom sistemu, zaštićeni šifrom, kome pristup imaju samo zaposleni u Ordinaciji Artro Sport Medic.

E-banking – Online plaćanje usluga. U cilju pružanja kvalitetne usluge prikupljamo samo neophodne podatke za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Promena Politike privatnosti. Ordinacija Artro Sport Medic zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Ukoliko je izmena značajnija, kao npr. ako bitno utiče na vaša prava ili menja pravila korišćenja podataka, blagovremeno ćemo vas obavestiti putem email-a. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na stranici sajta (https://www.artrosport.rs/politika-privatnosti).

Dužni ste da pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama. Ukoliko nastavite da koristite stranicu i usluge nakon bilo koje nove verzije Politike privatnosti, podrazumeva se da ste tu verziju pročitali i prihvatili kao važeću.

Pitanja. Nastojeći da stvorimo što bezbedniju stranicu, pozivamo vas da nam dostavite vaše komentare i sugestije na ovu Politiku privatnosti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na email ordinacija@artrosport.rs

Pomoć korisnicima. Za sva dodatna pitanja i korisničku podršku, kontaktirajte nas na ordinacija@artrosport.rs

Sadržaj Politike privatnosti ažuriran je 12.04.2021. godine.

Naša ordinacija Vam nudi besplatne konsultacije sa lekarom opšte prakse
dr Suzanom Jandrić, svakog radnog dana u terminu od 12h do 14h

Telefon za konsultacije 060 67 57 773

Zakažite pregled

  Galerija